Om Tillex

Välkommen till Tillex värld

…ett 100% dansktillverkat sortiment

Tillex är ett 100% danskägt företag, startat av Poul Tillegreen 1954. Poul Tillegreen var en unik person på marknaden och förmådde att utveckla och hålla fast vid sina idéer, trots stor konkurrens från utlandet.

I dag är Tillex en toppmodern och konkurrenskraftig verksamhet med specialinriktning inom produktion och försäljning av fästanordningar till ett stadigt växande produktsortiment, till återförsäljande grossister.

Tillex målsättning har från starten varit att leverera de bästa produkterna till det bästa priset – utan att på något sätt kompromissa med kvaliteten. Detta har bland annat kunnat låta sig göras via den enastående gemensamhetsanda, som vid alla tider har funnits på fabriken samt den kreativitet och nyfikenhet som leder till förnyelse.

Från plastgranulat till färdiga varor

Tillex använder uteslutande högkvalitets plastmaterial, som t ex. polypropylen, polystyren, polyethylen och nylon – och alla spikar och skruvar är producerade i den bästa stålkvaliteten.

Varumärket

Tillex-namnet, vårt sortiment och våra lätt igenkända emballageboxar, är kända av de flesta i dag. Det är vi självklart stolta över, men det betyder inte att vi kan tillåta oss att vila på lagrarna. Vi utvecklar konstant våra produkter, så att de följer med i tiden, kundernas och våra egna förväntningar. Precis som nya idéer alltid är i vardande. Utveckling och innovation är våra drivkrafter.

Egenproduktion

Tillex samlade produktion sker i våra egna lokaler på vår adress i Ringsted. Inte alla tror att detta kan låta sig göras på en konkurrenspräglad marknad. Det är vår övertygelse och erfarenhet, att vår egen produktion görs bättre i Ringsted än i utlandet. På detta sätt kan vi också garantera samma kvalitet år efter år.

Tillex har existerat i mer än 60 år i Danmark, tack vare kvalitet och unika produkter – och vi gläder oss åt 60 år till med våra många goda kunder…

Kim Tillegreen

Fabrikant